ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Με Ντρπιτς για τη νίκη

Με Ντρπιτς για τη νίκηΜπορεί η ΑΕΚ να έχει εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι-οφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστεί αδιάφορη κόντρα στην Λάρισα. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει με αποτέλεσμα να πάρει στην αποστολή για πρώτη φορά τον Ντρπιτς.

Πρόβλημα σε άμυνα και κέντρο

Πάντως, για άλλο ένα παιχνίδι τα προβλήματα δνε λείπουν, αφού ο Ισπανός τεχνικός έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα και στο κέντρο. Στην Αθήνα έμειναν ο τραυματίας Δέλλας και ο Ματέος, που μετά από δύο μέρες στην Ισπανία κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ από το χώρο του κέντρου θα λείψουν οι Μάκος (ενοχλήσεις στο δικέφαλο) και Γκέντσογλου, την ώρα που ο Καφές δεν είναι 100% έτοιμος και ο Μίτσελ αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις που ίσως τον κρατήσουν εκτός μάχης. Έτσι, στην αποσοτλή για πρώτη φορά βρίσκεται και ο Ντρπιτς.

Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Σάχα με τους Νασούτι και Μανωλά το αμυντικό δίδυμο. Ο Γεωργέας θα είναι δεξιά και ο Καράμπελας αριστερά. Ντιόπα και Γκερέιρο θα είναι στο κέντρο με τους Λαγό και Μπερνς στα άκρα. Τέλος, το δίδυμο στην επίθεση αναμένεται να αποτελέσουν οι Λυμπερόπουλος και Μπλάνκο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Σάχα, Αραμπατζής, Καράμπελας, Γεωργέας, Μανωλάς, Νασούτι, Γιάχιτς, Καφές, Ντρπιτς, Λαγός, Μπαχά, Μπλάνκο, Ντιοπ, Έντερ, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπερνς, Κλωναρίδης, Λυμπερόπουλος.


Εκτός έμειναν οι τραυματίες Δέλλας, Σκόκο, ο ανέτοιμος Ματέος καθώς και οι Μάκος, Λεονάρντο, Γκέντσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου