ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Να δείξει ότι είναι Παναθηναϊκός

Να δείξει ότι είναι ΠαναθηναϊκόςΜετά τον… τουρισμό στις Σέρρες, τα καμπανάκια και τα... γκάζια από Φερέιρα και Γόντικα, ο Παναθηναϊκός θέλει να επανέρθει στις νίκες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (19:00-NOVA 4).

Τα πλέι οφ, εκεί που θα παίξει τα… ρέστα του για το εισιτήριο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι προ των πυλών και νέα απώλεια πολύ απλά δεν θα πρέπει να υπάρχει ούτε σαν σκέψη. Εξάλλου το +3 που έχει ο Παναθηναϊκός στην ειδική βαθμολογία πρέπει να διαφυλαχθεί σαν… θησαυρός. Οι καμπάνες της… Μητρόπολης ήχησαν την περασμένη αγωνιστική στις Σέρρες, Γόντικας και Φερέιρα  έβαλαν «γκάζια» και πλέον ο λόγος περνάει στους παίκτες του «τριφυλλιού».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Πορτογάλος στην Παιανία,  κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Τζόρβας, έχοντας αριστερά τον Ιωαννίδη, δεξιά τον Βύντρα και τον Σαριέγκι με τον Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας.
Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης και Κατσουράνης η τριάδα στα χαφ. Αριστερό «φτερό» ο Λέτο, δεξιά όπως όλα δείχνουν ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Γκοβού και στην κορυφή του 4-3-3 ο Τζιμπρίλ Σισέ που εξέτισε την τιμωρία του στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου