ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Σκέψεις για Φωτάκη και Βιτόλο

"Ανακάτεψε" την τράπουλα στην πρόβα ενδεκάδας του Σαββάτου (9/4) ο Μάκης Χάβος που προτίμησε τον Βιτόλο αντί του Αρίας και τον Φωτάκη αντί του Τσουκαλά. Καταλήγει σε Μπαλάφα για παρτενέρ του Τσιρίλο ενώ και ο Ιβιτς προπονήθηκε κανονικά.

Για ακόμη μια μέρα ο Μάκης Χάβος ήταν... πιστός στο 4-2-3-1. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε στην προπόνηση του Σαββάτου (9/4) το συγκεκριμένο σχήμα και σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Σωτήρης Μπαλάφας θα είναι αυτός που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπρούνο Τσιρίλο στην άμυνα.

Επιπλέον, ο Χάβος έδειξε να έχει στο μυαλό του δύο αλλαγές σε πρόσωπα σε σχέση με τα όσα φανέρωσε τις προηγούμενες μέρες αφού χρησιμοποιήθηκε ο Βιτόλο αντί του Αρίας και ο Φωτάκης αντί του Τσουκαλά.
 

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του "Δικεφάλου" τοποθέτησε τον Κώστα Χαλκιά κάτω από τα γκολποστ, ενώ δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μπαλάφας και Λίνο.

Αμυντικά χαφ ήταν οι Βιτόλο και Ιβιτς και ο Φωτάκης σε ρόλο επιτελικού μέσου με τους δύο τελευταίους πάντως να εναλλάσσονται πολλές φορές κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Δεξιά έπαιξε ο Ελ Ζαρ, αριστερά ο Βιειρίνια και αιχμή του δόρατος στην επίθεση ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Πάντως δεν μπορεί κανείς με βεβαιότητα να εγγυηθεί πως οι συγκεκριμένοι θα είναι αυτοί που θα παίξουν τελικά κατά του Ηρακλή αφού ο 41χρονος τεχνικός κατά την διάρκεια της εβδομάδας άλλαξε πολλές φορές τα πλάνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου